Fshati Smirë

Kryetari i Smirës Afrim Salihu uron bashkëshatarët për Fitër Bajram Print
Sunday, 27 July 2014 18:15

bajrami-urimKryetari i Këshillit të fshatit Smirë, Afrim Salihu, ka uruar të gjithë bashkëfshatarët me rastin e Festës së Fitër Bajramit, me dëshirën që paqja, dashuria dhe solidariteti të mbretërojë në të gjitha familjet smirase, kudo që gjenden. 'Dëshiroj që në këtë festë të madhe t`ju dërgoj urimet më të përzemërta, me dëshirë që zemrat dhe tryezat tuaja të jenë plot. Ta shfrytëzojmë këtë rast për të shprehur dashuri dhe respekt me njëri tjetrin dhe për të reflektuar bujari e bëmirësi. E të gjithë atyre që kanë agjëruar, Zoti ua pranoftë këtë sakrificë dhe devotshmëri', ka shkruar në urimin e tij Afrim Salihu.

 
Vëllezërit Naim e Nexhmedin Idrizi ndihmojnë me 500 euro familjet në nevojë për Bajram Print
Sunday, 27 July 2014 18:02

bajramiVëllezërit mërgimtarë Naim dhe Nexhmedin (Nezir) Idrizi me qëndrim në Gjermani,  kanë ndihmuar disa familje në nevojë në Smirë,  me rastin e Festës së Fitër Bajramit. Ata për këtë qëllim kanë dedikuar 500 euro gjithsej. Nuk është hera e parë që smirasit tregojnë shpirtin e tyre solidar në raste të caktuara, e sidomos për festa. Ky gjest i vëllezërve Idrizi është përshëndetur nga udhëheqësia e fshatit.

 
Foto lajm: Pastrohet ambienti në prag të Festës së Bajramit Print
Sunday, 27 July 2014 17:39

pastrimi i lagjes

Me iniciativë të Nexhat Ibrahimit, u organizua një aksion për mbledhjen e mbeturinave dhe pastrimin e skajeve të rrugës nga barojat. Dhjetëra banorë tëlagjes  iu përgjigjën ftesës dhe gjatë tërë ditës punuan pa kursyer veten. Lagjja mori pamje të bukur në prag të Festës së Bajramit.

 
Rritet numri i kontribuesve për aksionin e shkollës Print
Sunday, 27 July 2014 07:47

Po rritet përditë numri bashkëfshatarëve dhe kompanive që po kontribuojnë për aksionin e shkollës për ndërtimin e depos së druve dhe rrethojës së oborrit. Së fundi me mjete financiare kanë ndihmuar:

Ramadan Rrahmani 100 

Ramush Azemi 100€

Bajram Idrizi 100€
Mirali Shabani 100€Â 

Afrim Salihu 50

Fevzi Ibrahimi 50€
Bedri Sahiti 50€
Bardhyl Ibishi 50€
Muhabi Ferizi 50€

Samet Sahiti 20€
Basri Xheladini 20€
Sabri Sahiti 20€

Misin Misini 10€
Kjani Ibishi 10€
Arsim Halili 10€
Shpejtim Ibishi 10€


Aksioni ka nisur më 6 korrik 2014, pasi Këshilli i shkollës, në bashkëpunim me Këshillin e fshatit e panë të nevojshme zhvendosjen e depos së druve dhe vendosjen e rrehojës së oborrit. Deri tani janë dhënë vullnetarisht 3435 euro. Të gjithë ata që dëshirojnë të kontribuojnë për këtë aksion mund të lajmërohen tek njëri nga anëtarët e komision në përbërje: Bahri Zuka,Kemur Mustafa,Izijadin  Ahmeti,Agim Hasani dhe Imri Sahiti.
Listën e plotë të kontribuesve mund ta gjeni në: http://fshatismire.com/index.php/fillimi/21-lajme-nga-fshati/3849-2014-07-22-05-23-21.html

 

Video

Marketing

  • Marketing

Lajme nga VitiaInfo.com

Thënia e ditës

Tri gjëra nuk mund të kthehen mbrapsht: Fjala e thënë, shigjeta e lëshuar dhe e kaluara. /Thënje angleze/

Dërgo info

dergoinfo

Anketë

Sa jeni të kenaqur me nivelin e mësimdhënësve në shkollën e Smirës?
 

Ndihmo fshatin Smirë

ndihmo

autobusiWednesday Thursday Friday