Egzon Azemi, 4-vjeç, është trashëgimtar i vetëm me dy prindërit në familje. Ai vuan nga një e metë që e ka nga lindja, andaj mjekët i kanë rekomanduar shërimin në Francë. Nga kushtet e vështira ekonomike dhe pamunësia për ta dërguar jashtë vendit babai tij, Isufi, lut opnionin smiras brenda dhe jashtë që t’i dalin në ndihmë.   Familja është mirënjohëse ndaj secili vullnetmirë që u ndihmon, sepse sa më shumë që kalon koha, Egzonit, i cili  është në fazat e zhvillimit fizik dhe psikologjik, i humben shpresat për t`u shëruar.

Nr kontaktues: Isuf Azemi 045 687 932

Banka: BANKA EKONOMIKE

Leave A Reply