Shoqata “Smira” me seli ne Gjenevë, fton të gjithë smirakët në takimin e 10 tradicional të radhës, i cili ka për qëllim bashkimin e smirakve nga e gjithë diaspora. Takimi do të mbahet më 23 mars 2019 (ditë e shtunë), nga ora 18:00-24:00.
Adresa: Rue François-Durafour 17
1220 LES AVANCHETS, Gjenevë.
Si zakonisht do të ketë edhe darkë smirase , prandaj familjarët luten të sjellin ushqim me vete, kurse pijet i siguron shoqata, me çmime simbolike. Do të ketë edhe program argëtues familjar dhe muzikë me këngëtarët  e njohur Teuta Selimi dhe Bashkim Spahiu.
Për detaje tjera shihni flayerin ose na kontaktoni. Jeni te mirëseardhur!
Me respekt kryesia e shoqates “Smira” Gjenevë.

 

 

 

Leave A Reply