Ka ndërruar jetë në moshën 57 vjeçare Ferid Sylejmani.

Varrimi do të bëhet sot, më 22.01.2023, ora 15:00.

Ngushëllime familjes Sylejmani dhe të afërmve të ndjerit!

Leave A Reply