Ka ndërruar jetë në moshën 80 vjeçare, në Smirë, Qamile Haziri (gruja e Kadri Haziri).

Varrimi i saj do të bëhet sot e Hënë me 05.12.2022 në orën 14:00, në Smirë.

Ngushëllime familjes Haziri dhe të afërmve të të ndjerës!

Leave A Reply