Disa ambientalistë  duke u munduar të promovojnë resurset natyrore dhe vendet e bukura në malet e Smirës.

Ata kanë përshtatur një hapësirë për relaks e pushim për të gjithë, tek vendi i quajtur “Tek mrizet”, aty ku zakonisht dalin gjatë fundjavës.

Grupi bën thirrje që natyra të shfrytēzohet më shumë për rekreacion,  por edhe të ruhet njëkohësisht.

Leave A Reply