Familja Ibishi njofton se ngushëllimet me rastin e vdekjes së Mevlide Ibishi do të pranohen edhe në Smirë, të dielen dhe të hënën më 25 dhe 26 dhjetor 2022, në shtëpinë e Xhavit Ibishi.

E ndjera ka ndërruar jetë më 17 dhjetor 2022, në moshën 70 vjeçare, në Austri.

Leave A Reply