Pas një sëmundje të gjatë, në moshën 82 vjeçare, në Smirë, ka ndërruar jetë Fehmi Bajrush Rashiti(babai i Dritonit dhe Ridvanit)

Varrimi do të bëhet sot me 16.11.2022 e mërkurë në orën 14:00, në Smirë.

Ngushëllime familjes Rashiti dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply