Me pikëllim të thellë njoftojmë miqët, shokët dhe dashamirët se me datë 02.01.2023 ka ndërruar jetë Enver (Riza) Ismajli, me pseudonimin (Xhaxhi).

Varrimi i të ndjerit do të bëhet  me 03.01.2023 e martë në orën 14:00, në varrezat e fshatit Smirë.

Me pikëllim të thellë Familja Ismajli!

Leave A Reply