Njoftim: Ka ndërruar jetë Magbule Shabani (gruaja e Mumin Shabanit)

1

Ka ndërruar jetë në  në moshën 44 vjeçare Magbule Shabani (gruaja e Mumin Shabanit).

Varrimi do të bëhet nesër, më 16 nëntor 2020, nga ora 14:30, në fshatin Smirë.

Ngushëllime familjes dhe të afërmve të ndjerës!

Share.

1 Comment

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara