Smira e pikëlluar për vdekjen e Kadri Hasanit

Këshilli i Fshatit Smirë shpreh ngushëllime për vdekjen e veteranit te UÇK-së, Kadri Hasani.

“Me pikëllim të thellë morëm lajmin për vdekjen e hershme të bashkëvendasit tonë, ish- ushtarit të lirisë, Kadri Hasan, i cili ndërroi jetë të martën nga një sëmundje e shkurtër në shtetin e Francës, ku kishte shkuar dy muaj më parë, për shërim. Ju shprehim ngushëllimet tona të sinqerta familjes Hasani, si dhe gjithë komunitetit dhe miqve e bashkëluftëtarëve të të ndjerit. Kadriu do të mbahet në mend si njeri i urtë, i dashur dhe i afërt”, thuhet në telegramin e ngushëllimit të Këshillit të Fshatit Smirë, të dërguar nga kryetari Tajar Hyseni

Leave A Reply