Ka ndërruar jetë në moshën 78 vjeçare, në Smirë, Mevlide (Pira) Bajrami (gruja e Isa Bajrami).

Varrimi do të bëhet nesër e Shtunë me 17.12.2022 në orën 14:00, në Smirë.

Ngushëllime familjes Pira dhe Bajrami dhe të afërmve të të ndjerës!

Leave A Reply