Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë në Suedi, në moshën 63 vjeçare, Xhemile Hajdini Bajrami (gruja e Bajram Destan Bajrami).

Varrimi i saj do të bëhet nesër e mërkur me 23.11.2022 në orën 14:00, në Smirë.

Ngushëllime familjes Hajdini dhe Bajrami dhe të afërmve të të ndjerës!

Leave A Reply