Foto lajm: “Focus Print” -Shkup, dhuroi 10 mijë ekzemplarë të librit “Adem Jashari” të autorit Ilir Shaqiri

0

Me rastin e 20-vjetorit të Epopesë së UÇK-së, në nderim të luftës dhe sakrificës sublime të komandantit Adem Jashari dhe familjes së tij për lirinë dhe të ardhmen e kombit shqiptar, Shtypshkronja “Focus Print” -Shkup, me pronarë Isa e Imer Goxhufi, botoi dhe dhuroi falas 10.000 ekzmeplarë të librit (poemës) “Adem Jashari” të autorit Ilir Shaqiri. Autori ka shprehur publikisht, disa herë në media, falënderime dhe mirënjohje për këtë veprim të kësaj shtypshkronje të njohur.

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara