Edhe Shoqata “Smira Dardane” shënon 8 Marsin në Shkup

0

Në Shkup  është shënuar 8 Marsi-Dita Ndërkombëtare e Gruas. Në një takim të mbajtur në Rastorant “ABC”, kryetari i shoqatës “Smira Dardane”, Zijadin Sylejmani u ka dëshiruar mireseardhje, sidomos pesë femrave nga Smira. Sylejmani  femrave nga Smira u bëri edhe dhurata modeste, dhe poashtu për gjithë grupin dhuroi nga 2 libra të Ilir Shaqirit kushtuar Adem Jasharit në  botim falas të “Fokus print” dhe librin “GRATË”, nga Sami Frashëri e botuar enkas për 8 Marsin.

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara