Zijadin Sylejmani është rizgjedhur për kryetar të Shoqatës “Smira Dardane”. në Shkup.  Në Kuvendin Zgjedhor, në të cilin morën pjesë rreth 40 smiras, u zgjodh edhe pjesa tjetër e kryesisw: sekretar Hajriz Bekteshi kurse arkëtar u zgjodh Arif Iseni.  Kurse kryetar i Kuvendit të shoqwtës u zgjodh Fatmir Ramadani.

Kryetari Sylejmani falënderoi anëtarët e kryesisë së kaluar për kontributin që kanë dhënë deri më tash, kurse anëtarëve të rinj u uroi punë të mbarë dhe suksese.

Ai u zotuar se Shoqata “Smira Dardane” do të vazhdojë të organizojë dhe tubojë smirasit që tani jetojnë  në Shkup.

Leave A Reply