Shoqata ‘Smira Dardane’, me seli nё Shkup, smirasve dhe tё gjithё shqiptarёve, ua uron Festёn e 28 Nёntorit.

‘Tё nderuar qytetarё shqiptarё kudo qё jeni nё emrin tim personal dhe nё emёr tё Kёshillit tё Shoqatёs ‘Smira Dardane’, me kёnaqёsi dhe respekt tё veçantё, ju uroj Ditёn e Pavarёsisё, ditёn e Flamurit kombёtar tё tё gjithё shqiptarёve.
Dita e shpalljes sё Pavarёsisё ёshtё njё ndёr ditёt mё tё ndritshme nё historinё tonё kombёtare. Liria e arritur ёshtё pasuria me e cmuar e njё populli, e cila nuk falet por fitohet me shumё mund, me gjak dhe shumё vuajtje tё shumё brezave. Andaj me shumё tё drejtё tё gjithё shqiptarёt tё tё gjitha trojeve festojnё tё bashkuar dhe me krenari 28 Nёntorin.
Pra urime dhe gёzuar festёn, tё bashkuar ashtu sic ishte shpallur Pavarёsia e Shqipёrisё etnike’, thuhet nё urimin e Shoqatёs ‘Smira Dardane’.

Leave A Reply