Ueb faqja www.fshatismire.com do të shpërblejë me nga një fanellë sportive të klubit të tyre të preferuar, tre lexues të cilet të parët e qëllojnë rezultatin e saktë të finales Juventus-Barcelona e cila zhvillohet sonte në ora 20:45.

 

Ps. Komentet pranohen në ueb faqe dhe në facebook https://www.facebook.com/fshatismire?ref=hl

167 Komente

Leave A Reply