Të dashur smiras, të nderuar qytetarë shqiptarë kudo që jeni, ju uroj Vitin e Ri 2015, duke ju dëshiru një vit të mbarë e sa më të suksesshëm. Le t`ju përcjellë shëndeti dhe lumturia  në familjet tuaja,  e dashuria, paqa dhe buzëqeshja qofshin pjesë e jetës tuaj.

Zijadin Sylejmani – Shkup

1 Koment

  1. Naska Iseni on

    Faleminderit Abeja Zijadin Edhe juve ju -Uroj Vitin e Ri te gjitha familjareve dhe te afermeve. Ju deshiroj nje vit sa ma te kendeshem dhe u uroj qe ne vitin 2015 te perkujdesen vetem nga te mira dhe te kene lumturi e dashuri ne jete.

Leave A Reply