Pas një sëmundje të shkurtër, në moshën 64 vjece ka ndërruar jetë në Kondovë të Shkupit, Rrahim (Bajram) Bajrami.

Sipas familjarëve , ndonëse nga viti 1963, jetonte në Shkup,  ai  ka qenë  gjithmonë i lidhur për vendlindjen e tij-Smirën, duke e vizituar shpesh, por edhe duke  ndihmuar shumë  bashkëfshatarë smiras,  që kanë pasur ndonjë nevojë në Shkup.   Rrahim Bajrami ka lënë pas gruan dhe pesë fëmijë.

Ngushëllimet për të do të pranohen në fshatin Kondovë të Shkupit, deri të shtunën më 20 dhjetor 2014.

Ngushëllime familjes Bajrami dhe të afërmve të ndjerit!

Tel. për kontakt me familjarët:    +38970973343, Isni Bajrami

 

 

3 Komente

  1. Sami dhe Basri dhe e ter Familja Bajrami si ne shkup edhe ne smir pranoni ngushllimet e mija per humbje e Vllaut tuaj Rrahimin dhe shokut ti te Klases Rrahimin Qe nga viti 1963 kur u largu nga smira ma nuk jemi pa se ky ishkret Gurbet ma morri krejt Rininper ti siguru Fmive te mi nji kafshat buk nuk jena pa ma.

Leave A Reply