VV logoLëvizja Vetëvendosje, të mërkurën më 4 qershor do të organizojë takim me elektoratin. Me këtë rast, do të shpalosë programin qeverisës dhe do të prezantojë kandidatët për deputetë në Kuvendin e Kosovës.

Në takim do të marrë pjesë edhe lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti.

Tubimi do të mbahet në restorant “Dajti”, në Gërmovë, duke filluar nga ora 20:30.

Leave A Reply