LDK logo

Lidhja Demokratike e Kosovës do të mbajë të martën më 3 qershor tubim me elektoratin, ku do të shpalosë programin qeverisës dhe do të prezantojë kandidatët për deputetë në Kuvendin e Kosovës.

 

Tubimi do të mbahet në restorant “Dajti”, në Gërmovë, duke filluar nga ora 20:00.

Leave A Reply