Vizita e smirasve të Shkupit në Smirë, më 5 prill 2014, e organizuar nga Shoqata “Smira Dardane”, me rastin e përvejtorit të rënies së dëshmorëve të Smirës dhe Ditës së shkollës që mban emrin “Dëshmorët e 5 Prillit”, është xhiruar nga një ekip i TV “Era”, nga Shkupi. Nga ky material është bërë një reportazh, i cili është  transmetuar në këtë television. Reportazhi është postuar edhe në faqen tonë të internetit dhe mund ta shikoni në këndin lart në anën e djathtë, me emrin “Smira Dardane-Konaku”, duke klikuar në të, ose në linkun këtu: http://www.youtube.com/watch?v=fO9MMLiz6MM&feature=share&list=UU_fXtL8WWJ90KMcp5sBwQWg

Leave A Reply