SAINT JULIEN MIRE

Shqiptarët duke festuar përvjetorin e gjashtë të pavarësisë së Republikës së Kosovës, në qytetin francez Saint Julien, të cilin e ndan vetëm kufiri  me Gjenevën. Në këtë manifestim kanë qenë edhe shumë smiras tanë që jetojnë e punojnë në Francë dhe Zvicër.

Foto dhe teksti: Arif Zuka.

Leave A Reply