Shoqata Smira Dardane nga Shkupi, ne bashkepunim me sponzorin e vet te perhershem dhe besnik Fokus Print, pron e vellezerve Imer e Isa Goxhufi me 9.06.2017 ne restoranin Hixhaz -Shkup, shtroi darke-iftar te perbashket per hire te muajit te shejt Ramazanit. Te pranishem ishin afro 200 smiras nga Shkupi,Smira,Shqiperia si dhe shum misafir te tjere. Gjate fjales pershendetese te kryetarit te Shoqates Smira Dardane z. Zijadin Sylejmani mes tjerash u tha se Sh. Smira Dardane eshte qender bashkimi i te gjithe smiraseve kudo qe jane.Ai tha se qytetaret smiras duhet ta duan dhe ndihmojne sado pak shoqaten dhe ajo kujdeset me shum per ju, duke kriju mundesi me te medha te bashkimit, qe te kultivohet respekti dhe dashurija ndaj familjes, vendlindjes dhe bashkevendaseve ne pergjithesi.

Zijadin Sylejmani, Shkup

Leave A Reply