Tubimi i smirasve në diasporë është të dielën më 26 maj 2013, në Gjenevë të Zvicrës. Festa do të mbahet në SALLE COMMUNALE D`Onex 133, Route de Chancy, 1213, nga ora 14:00.

Motoja:  “Biseda, argëtim dhe shkëmbim idesh midis smirasve”.

                                                            PROGRAMI:

1. Hapja e programit

2. Muzikë live & DJ Valle të ndryshme

3. Darkë-Bufet kanadeze ( Ju lutemi të sillni ushqime për familjen tuaj, kurse për pije do të kujdesen organizatorët)

Leave A Reply