zhegra

Kryetari i deritanishëm i fshatit Smirë Bekim Azizi duke prezantuar aktivitetet dhe organizimin qytetar të Smirës, me banorë  të  Zhegrës së Gjilanit, në kuadër të një  projekti të Forumit për  Iniciativa Qytetare-FIQ. Në këtë aktivitet morën pjesë edhe drejtoresha ekzekutive e FIQ-it, Dajana Berisha, zv/drejtori Nazim Haliti dhe zyrtarja për komunikim Arieta Rexhepi.

Leave A Reply