FESTA_E_GJENEVES__23___DUKE_VALLEZUAR_640x480Kryesia e Smirasve në Zvicër, në një mbledhje të mbajtur pak ditë më parë, ka  që takimi i radhës  i  Smirasve në Diasporë do të mbahet, më 26 maj 2013. 

 Ky manifestim që organizohet nga Kryesia e Smirasve në Zvicër tashmë është bërë tradicional.

Bashkatdhetarët tanë që jetojnë dhe veprojnë në diasporë, mblidhen një herë në vit në Gjenevë, për të festuar, për t`u njohur më mirë mes vete dhe për t`u argëtuar. Manifestimi përcillet edhe me program kulturo-artistik dhe me Darkën e Smirasve, e cila bëhet nga ushqimet që i sjellin vet pjesëmarrësit.

 

Per informata me te hollësihme rreth vendit, kohës dhe përmbajtjes së takimit të sivjetëm të Smirasve në Diasporë, do t`ju njoftojmë me kohë.

Leave A Reply