Grupi_Iliria_320x200Smirasit po shkëlqejnë edhe në Austri. Grupi Iliria nga Radstadt i Austrisë, ka fituar në kuizin e diturisë që është mbajtur më 10 mars në qytetin Deutschlandsberg. Grupi përbëhej nga Kushtrim Zuka, Donita Aliti nga Smira dhe Mirlind Rrahimi nga Buzoviku. Komisioni dhe Organizatori i këtij aktiviteti ishteOsman Adem inga fshati Smirë.

Lajmi është dërguar nga Kushtrim Zuka përmes rubrikës Dërgo INFO. 

Leave A Reply