Ekipi_Smira_geneve_2_320x200KF “Smira” (5+1) ka zënë vendin e parë në turneun e futbollit të vogël, në Gjenevë, të organizuar nga FC “KOSOVA”.
Gjithashtu lojtari smiras Liridon Imeri u shpall lojtari më i mirë i turneut.

Futbollistët e Smirës shkëlqyen gjatë gjithë turneut duke ofruar lojëra të mira dhe kulturë sportive në nivel.

 

Ekipi ishte i organizuar dhe i motivuar për fitore, për çka edhe suksesi nuk mungoi.  Vlen të përmendet se sponzorë të ekipit të Smirës ishin firmat smirasve: “Genève Parquet” me pronarin  Ilir Zuka dhe firma “ AMD Déménagement”  me pronar Mustafë e Arton Ademi.

________________________________________________________________

{gallery}FotografiPerArtikujNeFund/KFSMIRA{/gallery}

Leave A Reply