Vendin e parë për nga shuma e pasurisë vazhdojnë ta mbajnë zviceranët, që mesatarisht kanë pasuri me vlerë 163 700 euro, në vendin e dytë janë amerikanët me rreth 100 mijë euro, ndërsa në vendin e tretë janë danezët që kanë 96 200 euro pasuri…

 

Pasojnë holandezët (91 798 euro), japonezët (88 659 euro), belgët (84 529 euro), britanikët (75 842 euro), australianët (71 636 euro), irlandezët (68 060 euro) dhe banorët e Singaporit (66 831 euro), transmetojnë mediet kroate.
Sllovenët me 19 700 euro janë në vendin e 25-të në botë, ndërsa kroatët në vendin 28, tregonin studimi i kompanisë së sigurimeve Alliance.
Rënien më të madhe në krizën financiare e pësuan grekët, amerikanët, spanjollët dhe shtetasit e Letonis.

Leave A Reply