Pas një sëmundje të gjatë, në moshën 69 vjeçare, në Smirë, ka ndërruar jetë Lirush Asllan Sylejmani (babai i Valonit dhe Albanit)

Varrimi do të bëhet sot me 09.11.2022 e Mërkurë në orën 14:00, në Smirë.

Ngushëllime familjes Sylejmani dhe të afërmve të të ndjerit!

Leave A Reply