Ka ndërruar jetë në moshën 65 vjeqare, Zekir Halim Aliu (Babai i Gzim Aliu).

Varrimi do të bëhet sot, më 05 tetor 2022, ora 13:00 në Smirë.

Ngushëllime familjes Aliu si dhe të afërmve të ndjerit!

Leave A Reply