Ka ndërruar jetë në moshën 93 vjeçare Mahmudije (Hajdini) Hasani, nëna e Gzim dhe Lulzim Hasani(gruaja e Hasan Hasani).

Varrimi do të bëhet më 26 shtator 2022, ora 13:00 në Smirë.

Ngushëllime familjes Hajdini dhe Hasani si dhe të afërmve të ndjerës!

Leave A Reply