Njoftim: Ngushëllimet për Mirvete Zuka-Beqiri edhe në Smirë.
Familja Zuka njofton se ngushëllimet për Mirvete Zuka-Beqiri(motra e Bahri, Remzi dhe Izri Zuka), do të pranohen edhe në Smirë, të dielën, më 07 gusht 2022, në Shtëpinë e Bahri Zuka.
Mirvete Zuka- Beqiri ndërroi jetë në moshën 67 vjeçare, më 25 korrik 2022 në Radivojc, ku ishte e martuar.
Ngushëllime familjeve Zuka dhe Beqiri

Leave A Reply