Familja Maliqi njofton se ngushëllimet për Merrushe Maliqi-Hasani (motra e Kadri Maliqi), do të pranohen edhe në Smirë, të dielën, më 14 gusht 2022, në Shtëpin e Kadri Maliqi.
Merrushe Maliqi-Hasani ndërroi jetë në moshën 95 vjeçare, më 09 gusht, në Sadovinë e Ҫerkezëve, ku ishte e martuar.
Ngushëllime familjeve Maliqi dhe Hasani!

Leave A Reply