Ka ndërruar jetë në moshën 86 vjeçare Zejnije Kamberi-Maliqi (gruaja e Zair Maliqi).

Varrimi do të bëhet sot, më 24 gusht 2022, ora 13:00 në Smirë.

Ngushëllime familjes Kamberi dhe Maliqi si dhe të afërmve të ndjerës!

Leave A Reply