Familja Ymeri njofton se ngushëllimet për Naxhije Ymeri-Rexhepi (motra e Emrush Ymerit), do të pranohen edhe në Smirë, të dielën, më 19 qershor 2022, në shtëpinë e Samet Ymerit.
Naxhije Ymeri-Rexhepi ndërroi jetë në moshën 66 vjeçare, më 14 qershor, në Mogillë, ku ishte e martuar.
Ngushëllime familjeve Ymeri dhe Rexhepi

Leave A Reply