Familja Zuka njofton se ngushëllimet për Hatixhe Zuka-Limani(motra e Mustaf Zuka), do të pranohen edhe në Smirë, të dielën, më 26 qershor 2022, në Shtëpinë e Mustaf Zuka.
Hatixhe Zuka-Limani ndërroi jetë në moshën 64 vjeçare, më 17 qershor 2022 në Tërpezë, ku ishte e martuar.
Ngushëllime familjeve Zuka dhe Limani

Leave A Reply