Po kompletohet kabineti i shkencave me mjete për punë praktike në shkollën Sh.f.m.u’’Dëshmorët e 5 Prillit’’ Smirë.

Drejtori i shkollës dhe Këshilli i fshatit Smirë  falënderojnë Fondacionin Kosovë-Luxemburg për këtë donacion shumë të rëndësishëm.

Leave A Reply