Ka ndërruar jetë në Shkup, nê moshën 72 vjeçare, Hasie Ahmeti (gruaja e Haxhi Ali Ahmetit).

Funerali do të niset nesër, më 22 dhjetor 2020, pas faljes së drekës, nga Xhamia e Jahja Pashës. Kurse, varrimi do të bëhet në Varrezat e Bllacës.

Të pame nuk do të ketë, për shkak të Pandemisë.

Ngushëllime familjes Ahmeti në Shkup, Smirë, e diasporë dhe të afërmve të ndjerës!

Leave A Reply