Ka ndërruar jetë në moshën 72 vjeçare, Haxhi Muhabi Halili.

Varrimi do të bëhet nesêr më 8 dhjetor 2020, nga ora 14:00, në Smirë.

Ngushëllime familjes Halili dhe të afërmve të ndjerit!

Leave A Reply