Ka ndërruar jetë në moshën 87 vjeçare Elfete Haxhiu-Salihu (gruaja e Sabri Salihut).

Varrimi do të bëhet nesër, më 23 nëntor 2020, në Smirë, sipas rekomandimeve te Institutit të Shëndetit Publik, vetëm nga anëtarë të familjes. Kurse nuk do të mund të hapet, as e pame.

Ngushëllime familjes Haxhiu dhe Salihu si dhe të afërmve të ndjerës!

Leave A Reply