Njoftim: Ka ndërruar jetë në moshën 76 vjeçare Shefqet Ferizaj

0

Ka ndërruar jetë në moshën 76 vjeçare Shefqet Ferizaj.

Ceremonia e varrimit do të bëhet të enjten, më 26 nëntor 2020, nga ora 11:00, në qytetin e Kavajës.

Familja ka shkruar se i mirëkupton të gjithë miqtë e dashamirët për situatën në të cilën ndodhemi.

Ngushëllime fsmiljes Ferizaj në Smirë, Kavajë dhe diasporë!

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara