Ka ndërruar jetë në moshën 76 vjeçare Hava Sejdiu (gruaja e Fehmi Sejdiut).

Varrimi do të bëhet sot, më 18 nëntor 2020, nga ora 15:00, në Smirë.

Ngushëllime familjes Sejdiu dhe të afërmve të ndjerës!

Leave A Reply