PËRKUJTIM: Një vit pa Fatime Xheladinin.

0

Sot, më 30 tetor 2020, u bë një vit që kur u nda nga jeta

FATIME XHELADINI

Kaloi një vit pa më të dashurën tonë. Sjelljet e saj dhe qëndrimi njerëzor, do të shërbejnë si shembull për ne. Ishte grua, nënë e edukatore e përkushtuar dhe e zellshme. Ishte fisnike dhe e sinqertë.
Të tillë do ta kuktojnë përgjithmonë familja, kolegët ku punoi, nxënësit dhe të gjithë që e njohën.

Me mall të pashuar:
Familja Xheladini nga Smira e Vitisë.

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara