Përkujtim: Nëntë vite pa Shpend Halitin

0

Sot më 17 shtator 2020, u bënë nëntë vite që kur u nda nga jeta

              SHPEND (ISAK) HALITI

Vitet po kalojnë, por dita vështirë po ec.
Asgjē nuk na e shuan mallin për ty.

Të kujtojmë çdo moment me dashuri.
Jetojmë me dhembje, por jemi krenarë që të patëm, Shpendi!

Me mallin për ty: Babai Isaku, nëna Shahadija, vëllai Behari dhe motrat Vlora e Arbnora me fëmijët, nga Smira e Vitisë.

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara