Njoftim: Ka ndërruar jetë Sabrije Sejdiu

1

Ka ndërruar jetë në moshën 74 vjeçare Sabrije Sejdiu (gruaja e Vehbi Sejdiut,  nëna e Agim dhe Besim Sejdiut).

Varrimi do të bëhet nesër,  më 14 shtator 2020 (e hënë), me namazin e drekës.

Ngushëllime familjes Sejdiu dhe të afërmve të ndjerës!

Share.

1 Comment

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara