Ka ndërruar jetë në New York, smirasi Ismet Smaili

2

Ka ndërruar jetë në New York, në moshën 78 vjeçare, smirasi Haxhi Ismet Smaili.

I ndjeri nga Smira ishte shpërngulur në Shkup, në vitin 1951. Në vitin 1986 kishte migruar në Amerikë, pastaj familja i është bashkuar në vitin 1995.

Familjarët i kanë shkruar portalit tonë, se e kanë amanet nga i ndjeri që ta vizitojnë Smirën dhe ta përjetojnë vendlindjen  e babait.

Varrimi do të bëhet në New York.

Ngushëllime familjes Smaili dhe Saliji si dhe të afërmve të ndjerit!

Share.

2 Comments

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara