PËRKUJTIM: 15 vite pa Shaip (Januz) Ukshinin

0

Sot mё 10 korrik 2020, u bёnё 15 vite nga vdekja e mё të dashurit tonë:

                  SHAIP (Januz) UKSHINI

1938-2005

Vitet po kalojnë të rënda, pa ty. Çdo ditё të kujtojmë. I kujtojmë edhe fjalёt dhe këshiilat tua. Nuk do ta harrojmë kurrë dashurinё dhe kujdesin pindor qё pate ndaj nesh. Do tё na shёrbesh si udhёrrёfyes  pёrherё nё jetё dhe do tё jetosh gjithmonё nё zemrat tona.

Tё  kujton me mall: Familja Ukshini nga Smira dhe Obiliqi.

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara